Close

Hexagon csempe 

Hexagon csempe és járólapjaink segítségével vigyél stílust otthonodba, álomfürdőszobádba. A trendi hatszögletű csempe jól mutat fürdőszobában, hexagon csempe konyhába is remek választás, hexagon járólapokkal pedig különlegessé varázsolhatsz bármely padlófelületet.  Kínálatunkban találsz fényes és matt hexagon csempét, beton - és fa hatású hatszögletű lapot, mini, közepes és óriás méretű hexagon burkolatot is.

Hexagon csempe

Hexagon csempe 59 terméket találtam.

Alkategóriák

  • Andalusí hexagon járólap

    Andalusí mintás hexagon járólap

    A dél-spanyolországi, mór stílusú Alhambra és Alcazar varázslatos hangulatát idéző mintás, hexagon csempe és járólap.  Falra és padlóra is ajánljuk ezt a 24 különböző mintából álló, különleges hexagon járólapot. Teheted a lakásban bárhová, de különösen jól mutat konyhában, fürdőszobában, zuhanyzóban.

  • Equipe Hexatile Cement

    Equipe Hexatile Cement 

    Hexagon csempe és járólapjaink segítségével vigyél stílust otthonodba, álomfürdőszobádba. Teheted falra, padlóra, konyhába, 

  • Equipe Hexatile

    Equipe Hexatile 

    Equipe Hexatile: matt és fényes hexagon csempe kollekció fürdőszobába, konyhába és padlóra. Ez a hatszögletű csempe járólap is egyben, így ideális falra és padlóra egyaránt.

    Equipe Hexatile színek: 

  • Mini hexagon

    Mini hexagon csempe

    Mini hexagon csempe  és járólap érdekel? Itt a helyed! Nézd meg széles mini hatszögletű csempe minta választékunkat. Mini hatszögletű csempéinket járólapként is burkolhatod, megfelelő falra és fürdőszoba padlóra egyaránt.

  • Realonda HEX csempe

    Realonda HEX csempe

    Realonda HEX fekete-fehér hexagon csempe kollekció. Fehér és fekete hatszögletű csempe és járólapok neve Realonda HEX Snow és Realonda HEX Black.  Falra és padlóra is ajánljuk.

  • Realonda VENUS csempe

    Realonda Venus csempe és járólap

    Realonda Venus hexagon kollekció lapjai. Falra és padlóra is ajánljuk.

    Átlagos szállítási határidő: raktáron

    Bemutatótermünkben a Realonda Venus falicsempe megtekinthető.

  • Ragno Rewind

    Ragno Rewind

    Ragno Rewind hexagon csempe és járólap kollekció. 6 féle színben kapható, falra és padlóra is ideális választás. Azonos kollekcióból négyzetes és téglalap alakú lapok külön rendelhetők a hatszögletű csempe mellé.

  • Zellige csempe

    Zellige csempe

    Zellige csempe

  • Tubadzin PLAIN STONE

    Tubadzin Plain Stone csempe

    Tubadzin Plain Stone csempe kollekció lapjai

    Átlagos szállítási határidő: 2-5 munkanap

    Bemutatótermünkben a Tubadzin Plain Stone csempe kollekció megtekinthető.

/oldal
Mutat 1 - 18 / 59
Mutat 1 - 18 / 59
Close