Close

Legfrissebb cikkek

Realonda Oasis : hexagon csempe és padlólap
Realonda Oasis hexagont keresel? Pont jó helyen jársz, budakalászi Álomfürdőszoba stúdiónkban élőben megnézheted és a...
Jul 13, 2022 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu
Az 5 legjobb terrazzo burkolat
Terrazzo burkolat az álmod? Nem meglepő, hiszen a terazzo lapok az év egyik legforróbb burkolat trendje. Tudtad, hogy...
Nov 20, 2021 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu
Fürdőszoba tervezés
Fürdőszoba tervezés = térkép álomfürdőszobádhoz! Újdonságunk: körbejárható fürdőszobaterv  Építkezel? Felújítás előtt...
Dec 12, 2020 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu

2018 az év színe "Ultra violet" csempe trend

: Jan 1, 2018 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu

A 2018-as év színe a spirituális, titokzatos és misztikus Ultraviolet lila szín. A Pantone cég  minden évben választ egy hivatalos árnyalatot, amely a divatvilágra és lakberendezési trendekre hatással van. A mély tónusú lila eredeti ötletekre inspirál , segít elmélyülni és ellazulni, tehát a fürdőszobában is tökéletes. Most segítünk, hogyan használd a lilában rejlő erőt!

2018 az év színe "Ultra violet" csempe trend

A 2018-as év színe a spirituális, titokzatos és misztikus Ultraviolet lila szín. Az amerikai Pantone cég, melynek színskáláját világszerte széles körben használják, 2000 óta minden évben kiválaszt egy színt, egy "hivatalos árnyalatot", amely a trendet diktálja a divat, a szépségipar és a lakberendezés terén.  

2018 trend szín

via Thompson Hotel Chicago

Miért lett a 2018 év színe az Ultraviolet?

A Pantone színszakértői az év trend színének választott színnel minden évben egy rejtett üzenetet is továbbítanak és megosztják, hogy  miért is esett erre a színre a választásuk és mit szeretnének az adott trenddel kifejezni.

2018-ra ezt a mély, intenzív árnyalatú lilát Ultraviolet-nek nevezték el emiatt:

"Az Ultraviolet szín drámaian provokatív, elmélyült gondolkodásra csábít, így kihozza belőled az eredetiséget, találékonyságra és jövőbe mutató gondolkodásra ösztönöz." 

A Pantone alelnöke Lori Pressman szerint: "Bonyolult időket élünk. Látjuk, ahogy a félelem a mindennapok során egyre csak növekszik...Ez a szín az optimizmus színe, egy szín amely erőt sugároz. Az Ultraviolet szín segítségével rálelhetünk belső békénkre és nyugalmunkra." 

Részünkről rendben, egy igazi álomfürdőszobában a jó ötletek és a belső béke mindig jól jöhet, rajtunk aztán ne múljon a szuper jövő, mutatunk tehát néhány trendi ultraviolet csempe tippet:) 

# Az év színe: ultraviolet - lila falicsempe tipp 1 

A modern és tükörfényes Tubadzin Colour violet csempe. A Colour kollekció violet csempéi nemcsak sima, hanem többféle, izgalmas 3d hatású strukturált változatban is kapható.

Tubadzin Colour Violet csempe

# Az év színe: ultraviolet lila mozaik tipp 2

Ezt a különleges Lunar Iris 23 lila mozaikot bátran kombinálhatod bármely más csempénkkel, de jól mutat kád elején, a mosdópult környékén és persze zuhanyzóban is. 

Lunar Iris lila mozaik

# Az év színe: ultraviolet - lila csempe tipp 3

Ha valami igazán különlegesre és Wow-ra vágysz, akkor a 3D mazu üvegpaneljeinket feltétlenül nézd meg! Természetesen az év trendszínében is kapható. A stúdióban segítünk, hogyan kombináld csempével úgy, hogy mindenki felkapja a fejét, aki csak belép a fürdődbe, 100% eredetiség garantálva :)  

3D mazu lila üvegpanel

# Mivel kombináld a 2018-as trend színét

Ez a királyi szín remekül mutat az arannyal, a szürkével, a fehérrel, fával, feketével, fehérrel is kombinálhatod.

lila szín ultraviolet 2018 via Thompson Hotel Chicago

Comments (0)

No comment

Close