Close

Legfrissebb cikkek

Realonda Oasis : hexagon csempe és padlólap
Realonda Oasis hexagont keresel? Pont jó helyen jársz, budakalászi Álomfürdőszoba stúdiónkban élőben megnézheted és a...
Jul 13, 2022 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu
Az 5 legjobb terrazzo burkolat
Terrazzo burkolat az álmod? Nem meglepő, hiszen a terazzo lapok az év egyik legforróbb burkolat trendje. Tudtad, hogy...
Nov 20, 2021 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu
Fürdőszoba tervezés
Fürdőszoba tervezés = térkép álomfürdőszobádhoz! Újdonságunk: körbejárható fürdőszobaterv  Építkezel? Felújítás előtt...
Dec 12, 2020 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu

Az 5 legjobb terrazzo burkolat

: Nov 20, 2021 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu | Categories: Fürdőszoba trend, Terrazzo burkolat

Terrazzo burkolat az álmod? Nem meglepő, hiszen a terazzo lapok az év egyik legforróbb burkolat trendje. Tudtad, hogy a terazzo járólapok eredetileg a 15. századi velencei palotákat díszítették? Hogyan lesz ebből Neked terazzo csempéd és padlólapod itt a 21. században? Mutatjuk, gyere és tarts velünk,  fedezd fel a trendi terazzot! 

Az 5 legjobb terrazzo burkolat

A terrazzo burkolatok segítségével egy örök klasszikust csempé(s)zhetsz otthonodba, ami egyediséget, különleges, játokos felületet eredményez a lakás bármely helyiségében. A terazzo az építészek egyik nagy kedvence és a mai burkolatkiállítások egyik legnépszerűbb trendje.   

Mutatjuk az 5 kedvenc terrazzo burkolatunkat részletesen, de előbb jöjjön egy gyors összefoglaló:

Kollekció neve:Típus:Méret:Ár:Miért fogod szeretni?
Terrazzo terrazzo burkolat20x20~ 12 ezer Ft/m2-tőlvidám, kisméretű terrazzo mintás spanyol lap, kedvencünk a Terrazzo Tutti Frutti
Stracciatellaterrazzo burkolat80x80 és 60x60~ 15 ezer Ft/m2-tőlrendkívül trendi, nagy méretű élcsiszolt lap, design maximalistáknak 
Microterrazzo burkolat20x20rendelésre, aktuális árakért hívj minketkisméretű, szolidan elegáns lap többféle mintával
Trendyterrazzo burkolat20x50 és 20x20rendelésre, aktuális árakért hívj minketkülön falicsempével és padlólappal rendelkező kollekció, ideális fürdőszobákba
Amalfiterrazzo burkolat29x29rendelésre, aktuális árakért hívj minketkülönleges színekkel és mintákkal rendelkező kollekció

Terrazzo jelentése:

A terrazzo burkolat a 15. századi Velencében vált népszerűvé, miután a márványpadlókat készítő mesterek felfedezték, hogy a megmaradt márvány és gránitdarabokat betonba keverve és felcsiszolva egy különleges, elegáns és rendkívül ellenálló felületet kapnak, amivel a palotákat, előkelő villákat és templomokat díszíthették. A felületek műalkotás számba menő, változatos színű és mintázatúak voltak. 

A terazzo szó eredete a latin terracea (terasz) szóból származik. Ebből pedig máris következtethetünk ama remek tulajdonságára, hogy kültéren és beltéren egyaránt rendkívül tartós, ellenálló felület. Nem igényel karbantartást, strapabíró, így érthető, hogy remek tulajdonságai és különleges felülete miatt gyorsan népszerűvé vált. A 70-es, 80-as években újra népszerűvé vált az építészek körében.  

Terrazzo járólap  

A terrazzo mintás lapok legújabb, mai trendjét azonban a kerámiaiparnak köszönhetjük, a burkolatgyártók újraértelmezték ezt az egykor népszerű burkolattípust, ötvözték a mai design elvásárokkal és a legmodernebb technológiákkal, így pár éve újjászülethettek a terrazzo lapok.

Többnyire gres alapanyagúak, melyeket használhatunk a lakás bármely részébe, falicsempeként, járólapként, tökéletes padlófűtéshez, konyhapulthoz, és természetesen a teraszra is jó választás, szép és praktikus felület.  Tökéletes éttermekbe, irodákba, szállodákba mindazoknak, akik ultramodern, csúcsminőségű designt keresnek.  

Rendkívül gazdag szín- és szemcseméret választékkal rendelkeznek a lapok, a visszafogott, apróbb szemcsés verzióktól, a nagyobb, karakteresebb design változatokon át, a mintás terrazzo lapokig széles a kínálatunk. 

A legjobb terrazzo burkolat #1: Stracciatella

Az ultramodern, csúcsdesign óriás 

Terrazzo burkolat Stracciatella

A legjobb terrazzo burkolat #2: Ribesalbes Terrazzo 

Az életvidám sokszínű 

Terrazo burkolat

A legjobb terrazzo burkolat #3: Equipe Micro  

A szolid, visszafogottan elegáns típus

Terrazzo járólap Micro

A legjobb terrazzo burkolat #4: Trendy Arts 

A terrazzo csempe és terrazzo járólap verhetetlen párosa

terrazzo csempe Trendy

A legjobb terrazzo burkolat #5: Vives Amalfi

A terrazzo minták szerelmeseinek

terrazo padlólap Amalfi

Terrazzo csempe

A fenti kollekciók terrazzo járólapjai egyben csempének is remekül használhatók.  A Trendy Arts kollekcióban azonban van külön, kifejezetten falicsempe és padlólap is.

 

Terrazzo lapok

Budakalászi stúdiónkban várunk szeretettel, ahol számos terrazzo mintalap és újdonság közül válogathatsz.  Mintalapjainkat gyakran frissítjük, hogy a legjobb, legújabb lapokat bemutathassuk, ezért ha egy konkrét típust keresel, telefonon érdemes előzetesen érdeklődnöd, hogy adott típus elérhető-e. 

Terrazzo burkolat ára 

leginkább a közép és felső kategóriába tartozik, ami nem meglepő, mivel különleges felületekről és az egyik legnépszerűbb trendről beszélünk.

Fenti terazzo lapoknak ha a nevére kattintasz, a kollekciók árát máris megnézheted.  Vagy nézd meg mindet, kattints ide és nézegess még több terrazzo burkolatot itt.

Comments (0)

No comment

Close