Close

Legfrissebb cikkek

Realonda Oasis : hexagon csempe és padlólap
Realonda Oasis hexagont keresel? Pont jó helyen jársz, budakalászi Álomfürdőszoba stúdiónkban élőben megnézheted és a...
Jul 13, 2022 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu
Az 5 legjobb terrazzo burkolat
Terrazzo burkolat az álmod? Nem meglepő, hiszen a terazzo lapok az év egyik legforróbb burkolat trendje. Tudtad, hogy...
Nov 20, 2021 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu
Fürdőszoba tervezés
Fürdőszoba tervezés = térkép álomfürdőszobádhoz! Újdonságunk: körbejárható fürdőszobaterv  Építkezel? Felújítás előtt...
Dec 12, 2020 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu

Az 5 legjobb matt fehér csempe

: Jul 8, 2018 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu | Categories: Inspirációk, burkolat ötletek, Fürdőszoba inspiráció, Kedvenc témák, matt fehér csempe

Matt fehér csempét keresel? A következőket mindenképpen látnod kell, mielőtt döntesz! Gyere és fedezd fel a legszebb matt fehér csempe kollekcióinkat! Megmutatjuk az 5 kedvencünket, melyek többségét gyorsan, raktárról szállítjuk. 

Az 5 legjobb matt fehér csempe

A matt fehér csempe ideális választás, ha friss, üde hangulatot szeretnél a fürdőszobádba, konyhádba. Soha nem megy ki a divatból, ráadásul ha meguntad, különböző színekkel és kiegészítőkkel bármikor, könnyedén megváltoztathatod a helyiség hangulatát anélkül, hogy bontanod és újraburkolnod kellene. 

Mutatjuk az 5 kedvenc matt fehér csempénket részletesen, de előbb jöjjön egy gyors összefoglaló:

Kollekció neve:Típus:Méret:Ár:Miért fogod szeretni?
Modul csempematt fehér csempe30x60~ 4-5 ezer Ft/m2a menő 3D-s szuper fehér elemei miatt
All in White csempematt fehér csempe29,8x59,8~ 7-8 ezer Ft/m2a felületét nem tudjuk leírni, egyszerűen látnod kell élőben, és az a rengeteg kiegészítő ...
Melby csempematt fehér csempe25x40~ 3-4 ezer Ft/m2praktikus és megfizethető
Home csempematt fehér csempe20x20~ 6-7 ezer Ft/m2hullámos eleme és a "many" dekorjai miatt
Annie csempematt fehér csempe30x90~ 6-7 ezer Ft/m2a trendi mérete és Galagos m2 áras lapja miatt

A legjobb matt fehér csempe #1: Modul 

Matt fehér falicsempe 30x60 kollekció - a "népszerű"

matt fehér csempe modul

Ezzel a 30x60 matt fehér csempe kollekcióval és természetes, világos fa bútorokkal, kiegészítőkkel könnyen létrehozhatod természetes, otthonos, skandináv stílusú álomfürdőszobádat. Attól, hogy fehér minden, még nem kell unalmasnak lennie: kombináld bátran háromdimenziós hatású strukturált csempékkel. 3 féle mintázatból választhatsz: pöttyös, gyémánt és csíkos dekorcsempéje is van, Neked melyik tetszik? A legjobbat még nem is mondtuk, m2 árasak a dekorcsempék, így akár egy egész falat is beboríthatsz vele, a díszítést fillérekből megúszod.  

A 30x60 Modul csempék grafitnak hívott matt fekete színben is rendelhetők, ez jól jöhet, ha több dinamizmust vinnél a fürdőbe, hiszen így egy klasszikus fekete-fehér fürdőt hozhatsz létre.  Jó hír, ha tetszik, gyorsan a Tiéd lehet, mivel raktárról szállítjuk.

A legjobb matt fehér csempe #2: All In White 

Rektifikált  29,8x59,8 matt fehér csempe kollekció -  a "kifinomult"

matt fehér csempe all in white

Trendi, letisztult és minimalista, ez a 3 szó, ami jellemzi ezt a fantasztikusan szép felületű matt fehér csempe családot (különlegesen szép felülete van ezeknek a lapoknak, ezt képről nem látod, a legjobb lesz, ha eljössz hozzánk most rögtön és megnézed :-)

A csempék élcsiszoltak ún. rektifikáltak, ezért akár 1-2 mm fugával burkolhatod a még tökéletesebb látvány érdekében. Nem érdemes kihagynod a strukturált, m2 áras dekorlapjait, sokféle minta közül választhatsz: van hullám, csíkos, méhsejtmintás is, hexagon mozaikok, fehérre vakolt téglafal mintás és egy egész falat betöltő fotóhatású kép is a kollekció része. A csempék többségét készleten tartjuk.

A legjobb matt fehér csempe #3: Melby 

25x40 kicsi matt fehér falicsempe kollekció - a "praktikus"

matt fehér csempe melby

Kisebb fürdőszobákba, mosókonyhába remek választás a Melby csempecsalád. Szép sima felülete, 25x40 mérete és remek ára miatt szeretik leginkább vásárlóink.

Normál és strukturált felületű matt fehér változat is kapható. További kiegészítők: matt ezüstszürke és fekete színű csempék, többféle színű üvegcsík, továbbá fémesen csillogó dekorok közül is válogathatsz. Raktárról szállítjuk. 

A legjobb matt fehér csempe #4: Home

Trendi 20x60 matt fehér csempe kollekció - az "édes otthonos"

matt fehér csempe home

Mint neve is mutatja, a csempe otthonos hatást kölcsönöz a fürdődnek és 20x60 mérete optikailag jól nyújtja, optikailag jól növeli a teret. Dinamikus hullámmintás csempéivel, felezett és álmozaikos lapjaival letisztult, mégis jól tervezett fürdőszobád lesz. A Many névre hallgató dekorcsempéi pedig imádnivalóak, a mosdó köré feltétlenül végy néhányat. 

A legjobb matt fehér csempe #5: ANNIE 

30x90 extra nagy matt fehér falicsempe kollekció - a "szupertrendi" 

matt fehér csempe annie galagos

Ha követed a csempe trendeket, tudod, hogy mostanában az egyre nagyobb méretű lapok a nyerők, így ha egy 30x90 méretű lapot választasz, jó pár év múlva is korszerűnek fog hatni a fürdőd. Fontos tudnod, hogy szép, egyenes falak, és egy nagy lapok burkolásában járatos mester persze nem árt a tökéletes végeredményhez. Az Annie egy remek ár-érték arányú lap, a Galagos névre keresztelt strukturált felületű lapja igazán különleges, odáig vagyunk érte itt a stúdióban, az egyik falat mindenképp boríts be vele! 

Végére is értünk szubjektív listánknak, de ez csak ízelítő volt a nálunk kapható számos matt fehér csempéknek.   Tudtad, hogy az ÁlomFürdőszobánál sokat dolgoztunk azon, hogy ne csak kollekciók szerint, hanem például szín vagy felület szerint is tudj szűrni és válogatni a sok ezer csempe között. Ezért most könnyű dolgod van, mivel segítségül hívjuk a szuper szűrőinket. Kattints ide és nézegess még több matt fehér falicsempét.

Comments (0)

No comment

Close