Close

Legfrissebb cikkek

Realonda Oasis : hexagon csempe és padlólap
Realonda Oasis hexagont keresel? Pont jó helyen jársz, budakalászi Álomfürdőszoba stúdiónkban élőben megnézheted és a...
Jul 13, 2022 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu
Az 5 legjobb terrazzo burkolat
Terrazzo burkolat az álmod? Nem meglepő, hiszen a terazzo lapok az év egyik legforróbb burkolat trendje. Tudtad, hogy...
Nov 20, 2021 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu
Fürdőszoba tervezés
Fürdőszoba tervezés = térkép álomfürdőszobádhoz! Újdonságunk: körbejárható fürdőszobaterv  Építkezel? Felújítás előtt...
Dec 12, 2020 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu

Hexagon csempe

: Jun 9, 2020 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu

Szeretnél egy játékos formájú, figyelemfelkeltő burkolatot az otthonodba, mit szólnál egy hatszögletű hexagon csempéhez? Válogass a legjobbak közül, ma hatszögletű csempékből mutatjuk Neked a kedvenceinket.   

Hexagon csempe

Hexagon csempe

A hexagon csempe jól mutat fürdőszobában, konyhában, falon és padlón egyaránt, tulajdonképp bárhol a lakásban - pl. előszobában, nappaliban, teraszon -ahol egy kicsit feldobnád a teret. 

hexagon csempe

Hexagon járólap kedvenc: Ragno Rewind

Vásárlóink kedvence a raktárról kapható Ragno Rewind hexagon burkolatok. Tökéletes választás falra, padlóra, kiegészítheted, keverheted mintás dekorjaival és további WOW hatást érhetsz le, pl. ha fahatású lappal kombinálod. Téglalap alakú formátumban is kapható, így egy helyiségen belül a csempeformákkal is játszhatsz. Stúdiónkban felburkolva megnézheted.

hexagon járólap

hexagoncsempe

Betonhatású hatszögletű csempe :   Hexatile Cement

hatszögletű csempe

Fahatású hatszögletű járólap: Hexawood

Hatszögletű járólap fahatásúban is létezik, sőt chevron elemekkel kombinálva igazán különleges burkolatot hozhatsz létre, mint például az alábbi képeken.

Ez a szép, famintás felület, 3 barátságos színben is kapható, krém, világos és sötétebb barna, gyere és nézd meg stúdiónkban.

famintás hexagon járólap

hatszögletű járólap

Monocolor hexagon padlólap:  Hexatile

Homogén, egyszínű hexagon padlólapjainknál érvényesül legjobban a lap formája, a színeket akár keverheted is vagy mintákat rakhatsz ki.

matt hexagon csempe

Fényes hexagon csempe 

Hexatile hexagon csempéink matt és fényes változatban is elérhetőek.

fényes hexagon csempe

3D hatású hexagon csempék

3d hatású hexagon csempe

fényes hexagon csempék

Színes mintás hexagon dekorcsempe 

Ezt a vidám mintás hexagon dekorcsempénket önállóan, egyszínű laphoz keverve, vagy a hexagon lapokkal burkolt felületen szőnyegként is használhatod.

mintás hexagon járólap dekor

Zöld hexagon csempe : Zellige 

Ez a kicsit rusztikus, zellige jellegű, zöld hexagon csempe első látásra a kedvencünk lett, csodásan mutat konyhában. 

zöld hexagon csempe

Hexagon mozaik csempe:  Mini hexagon csempék  

Apró, hexagon mozaik csempéink a fekete és fehér alapszíneken kívűl, különböző mintázattal is rendelhetők: pöttyös, csíkos, hópihe, virág és megannyi egyéb kombináció:

hexagon csempe mozaik

Ha nálunk vásárolsz és hozzánk fordulsz, segítünk és létrehozhatod saját üzeneteidet, a falon, a lakásbejáratnál, üzletedben, szóval a mini hexagon mozaik mintákkal kapcsolatban már csak egy kérdésünk van Hozzád  :-)

hexagon csempe szöveg

Hexagon csempe konyhába: 

hexagon csempe konyhába

mintás hexagon csempe

hexagon konyha csempe

Üvegmozaik hexagon:

Üveggel kombinált kerámia hexagon mozaikjainkkal elegáns, decens hatást érhetsz el. Csillámos, kosztűrő fugáinkkal kiegészítve konyhafalakra különösen ajánljuk.

hexagon üvegmozaik

Fagyálló hexagon burkolatok: Scandiano

A gres alapú hexagon járólapok tökéletesen alkalmasak kültérre is, akár falra, akár padlóra szeretnéd tenni. A lapok adatlapján mindig találsz információt arról, hogy a kiszemelt hexagon burkolat fagyálló-e, illetve van-e és ha igen, milyen csúszásmentességgel rendelkezik.  E Scandiano sorozat hexagonjai például R10 csúszásmentességel rendelkeznek, így akár zárt, akár nyitott teraszra ideális. 

Fagyálló hexagon járólap

Fagyálló hexagon járólap

Hexagon csempe fugázása

Attól függően, hogy mennyire szeretnél ráerősíteni a hatszögletű lap játékos formájára, használhatsz egyre kontrasztosabb fuga színeket.

hexagon csempe fuga

Mint fentiekből látod, rengeteg szín, mintázat, felület és stílus közül válogathatsz, még több kép Hexagon csempe inspirációk videonkban (ha tetszik, nyomj egy lájkot és iratkozz fel még több tippért Youtube csatornánkra) 

hexagon csempéket nézd meg élőben a stúdiónkban, vagy rendeld meg weboldalunkon.

További info aktuális hexagon csempe akcióinkról itt.

Comments (0)

No comment

Close