Close

Legfrissebb cikkek

Realonda Oasis : hexagon csempe és padlólap
Realonda Oasis hexagont keresel? Pont jó helyen jársz, budakalászi Álomfürdőszoba stúdiónkban élőben megnézheted és a...
Jul 13, 2022 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu
Az 5 legjobb terrazzo burkolat
Terrazzo burkolat az álmod? Nem meglepő, hiszen a terazzo lapok az év egyik legforróbb burkolat trendje. Tudtad, hogy...
Nov 20, 2021 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu
Fürdőszoba tervezés
Fürdőszoba tervezés = térkép álomfürdőszobádhoz! Újdonságunk: körbejárható fürdőszobaterv  Építkezel? Felújítás előtt...
Dec 12, 2020 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu

Az 5 legjobb fekete csempe

: Jun 5, 2020 | Szerző: Álomfürdőszoba.hu | Categories: Inspirációk, burkolat ötletek, Fürdőszoba inspiráció

Fekete csempét keresel? A következőket mindenképpen látnod kell, mielőtt döntesz! Gyere és fedezd fel a legszebb fekete csempe kollekcióinkat! Megmutatjuk az 5 kedvencünket, melyek többségét gyorsan, raktárról szállítjuk. 

Az 5 legjobb fekete csempe

Fekete csempe segítségével örök klasszikus, elegáns megjelenést csempé(s)zhetsz otthonodba. Bár önmagában is megállja a helyét és remek hátteret ad a fehér szanitereknek, további jó tulajdonsága, hogy sokféle színnel remekül kombinálható.  Extravagáns, drámai hatást és mélységet kölcsönöz a térnek és soha nem megy ki a divatból.  

Mutatjuk az 5 kedvenc matt fehér csempénket részletesen, de előbb jöjjön egy gyors összefoglaló:

Kollekció neve:Típus:Méret:Ár:Miért fogod szeretni?
Pret a porter csempefekete csempe25x75~ 5-6 ezer Ft/m2az elegáns mérete, különleges "párnás" 3D elemei  és fekete-fehér dekorja miatt
Modul csempefekete csempe30x60~ 4-5 ezer Ft/m2a szatén matt felülete, remek ára és praktikus mérete, és a pöttyös strukturált csempéje miatt
Metro csempefekete csempe10x20~ 6-7 ezer Ft/m2klasszikus, fózolt fekete metro csempe
Good Look csempefekete csempe29x59~ 5-6 ezer Ft/m2egyedi 3D struktrált derkocsempéje és szép felülete miatt 
Vivida csempefekete  csempe30x60~ 4-5 ezer Ft/m2tükörfényes felületű csempe, 30x60 méretben, remek áron, többféle színes csempe is kapható hozzá

Fekete csempe fürdőszobába

A legjobb fekete csempe #1: Pret á porter 

Fekete falicsempe 25x75 kollekció - a "sokoldalú strukturált"

Fekete csempe fürdőszoba

Fekete csempe minta

Egy modern és elegáns csempét keresel? Akkor a Pret á porter kollekciót érdemes fontolóra venned. Fényes, fekete-fehér színpárral kapható, m2 áron kapható, párnás felületű strukturált csempéje és fekete-fehér mozaik dekorja remek kiegészítője a kollekciónak.  A Pret á porter csempéivel egy klasszikus fekete-fehér fürdőt is létrehozhatsz. 25x75 mérete optikailag jól nyújtja, optikailag jól növeli a teret. 

A legjobb fekete csempe #2: Modul 

Matt fekete falicsempe 30x60 kollekció - new nordic stílusú fürdőkhöz

Matt fekete csempe 30x60

Ezzel a 30x60 matt fekete csempe kollekcióval és természetes, világos fa bútorokkal, és sok növénnyel, kiegészítőkkel könnyen létrehozhatod természetes, otthonos álomfürdőszobádat. Attól, hogy fekete minden, még nem kell unalmasnak lennie: kombináld bátran háromdimenziós hatású strukturált csempékkel. 3 féle mintázatból választhatsz: pöttyös, gyémánt és csíkos dekorcsempéje is van, Neked melyik tetszik? A legjobbat még nem is mondtuk, m2 árasak a dekorcsempék, így akár egy egész falat is beboríthatsz vele, a díszítést fillérekből megúszod.  

A 30x60 Modul csempék grafitnak hívott matt fekete színben és fehér színben is rendelhetők, ez jól jöhet, ha több dinamizmust vinnél a fürdőbe, hiszen így egy klasszikus fekete-fehér fürdőt hozhatsz létre.  Jó hír, ha tetszik, gyorsan a Tiéd lehet, mivel raktárról szállítjuk.

A legjobb fekete csempe #3: Biselado nero metro csempe

10x20 fényes fekete csempe kollekció - a "metro csempe"

Fekete metro csempe

Fekete metro csempét többféle méretben, 7,5x15 cm, 10x20 cm, 10x30 cm, 10x40 cm,  fózolt és sima változatban, fényes és matt fekete színben is találsz nálunk. A képen a Biselado nero látható arany metro csempével kombinálva egy feltűnő, merész párosításban. Fürdőszobába és konyhába is ideális választás.  

A legjobb fekete csempe #4: Good Look

Trendi 29x59 fekete csempe kollekció - a "jóképű :-)"

Fekete 3d csempe

Nomen est omen, tartja a latin mondás és hát ez igaz is a Good Look csempére, ami élőben is jóképű :-) Kifinomultan elegáns stílusú fördőszobát hozhatunk létre vele, további 2 színben, fehér és cappuccino színben is kapható.  Felülete sem a megszokott, mit is írhatnánk róla, "really Good Looking" vagyis jól néz ki, szóval szerintünk nézd meg a stúdióban! 

A csempék élcsiszoltak ún. rektifikáltak, ezért akár 1-2 mm fugával burkolhatod a még tökéletesebb látvány érdekében. 

A legjobb fekete csempe #5: Vivida

30x60 tükörfényes fekete és színes falicsempe kollekció - a "tükörfényes" 

Fényes fekete csempe

A Vivida kollekció csempéi homogének (minta nélküliek) és  tükörfényesek, ezáltal térnövelő hatásúak. Hullámmintás 3D hatású, m2 áras falicsempéivel dinamizmust vihetsz a fürdőbe. Különböző, élénk színű üveg dekorcsíkokkal egészítheted ki, sőt számos élénk színű csempéje is van a kollekciónak, így bátran kombinálhatod. 

Fekete csempe konyhába

Fekete csempe konyhába

Imádjuk a fényes és matt fekete csempe váltakozásából adódó játékosságot a stúdióban rendelhető Chevron fekete csempénél, konyhába igazán ütős választás.  

Fekete metro csempe konyhába

Egy különleges felületű, rusztikus metro csempe a Riviera kollekció (katalógusból rendelhető).

Fekete üveg konyhába

A képen a 3D Mazu 60x60 fekete üvegcsempe , ha egy WOW hatást szeretnél elérni, amitől mindenkinek leesik az álla.  A stúdióban, Budakalászon meg tudod nézni, érdemes.

Fekete mozaik csempe

A képen egy egyedi fekete mozaik, DD4 120

Ha követed a csempe trendeket, tudod, hogy mostanában az egyre nagyobb méretű lapok a nyerők, így ha egy 30x90 méretű lapot választasz, jó pár év múlva is korszerűnek fog hatni a fürdőd. Fontos tudnod, hogy szép, egyenes falak, és egy nagy lapok burkolásában járatos mester persze nem árt a tökéletes végeredményhez. Az Annie egy remek ár-érték arányú lap, a Galagos névre keresztelt strukturált felületű lapja igazán különleges, odáig vagyunk érte itt a stúdióban, az egyik falat mindenképp boríts be vele! 

Fekete csempe 20x20

Említettük, hogy a feketét rengeteg más színnel lehet remekül variálni, erre pedig segítségedre lesz a szivárvány összes színében, matt és fényes változatban is kapható Pastel kollekció. Persze, hogy fényes és matt feketes 20x20 csempe is van belőle.

Fekete csempe 20x20

Fekete csempe 10x10

Kis méretű, különleges felületű fekete csempe kollekció:

Fekete csempe 10x10

A képen a katalógusból rendelhető Mallorca 10x10 fekete csempe, különleges felülettel. 

A stúdióban annyi sok szép fekete csempe van, hogy mit szólnál, ha tovább emelnénk a tétet és megmutatnánk még 5 kedvencet a stúdióból, ami bár nem raktárról érhető el, hanem 2-4 hét alatt ér be a gyárból, de amikre garantáltan megéri várni :-)  Mi a stúdióban azt valljuk, egy igazi álomfürdőszoba a jó tervezésnél indul, és mit számít pár hét, ha utána sok-sok évig gyönyörködhetsz benne...

Jöjjön hát az 5 titkos stúdió kedvenc fekete csempe :-)

Fekete nyíl alakú picket csempe

A metro csempe és a hexagon csempe szerelemgyereke ez a fózolt, nyíl alakú fekete csempe. Katalógusból rendelhető.

Fekete csempe nyíl alakú

Trendi, szintén nyíl formájú, ám 3D hatású struktrált felületű fekete csempe, a Dimsey. 

Fekete csempe nagy

Az óriás, 45x120 méretű Genesis nagy fekete csempével igazán látványos, feltűnő fürdőszobát varázsolhatsz, nézd meg a stúdióban.

Fekete csempe mozaik

fekete Carat egy nőies, exkluzív lakás burkolata, fekete színben, arany, azüst, fekete vagy fehér "gombokkal" is rendelhető, stúdióban megnézhető. 

Fekete kavics mozaik 

Fekete kavics mozaik

Zuhanyzó aljába vagy falra is tökéletes, különleges impregnálószerrel vizes hatásúvá varázsolható fekete kavics mozaik, a Rolling Stone .

Fekete hexagon mozaik 

Nézd ezt a szépséget:

fekete hexagon

Fekete csempe élvédő

Fényes fekete csempéhez a sima fényes fekete élvédőt vagy pl. tükörfényes alu élvédőt ajánlunk.

Matt fekete csempéhez viszont nem könnyű stílusos élvédőt találni, de az Álomfürdőszobánál nincs lehetetlen, ezt a matt fekete élvédőt ajánljuk, íves és szögletes formában is rendelhető. 

  

Fekete csempe ár

Fenti fekete csempéknek ha a nevére kattintasz, az árát máris megnézheted. Tudtad, hogy az ÁlomFürdőszobánál sokat dolgoztunk azon, hogy ne csak kollekciók szerint, hanem például szín vagy felület szerint is tudj szűrni és válogatni a sok ezer csempe között, sőt ár szerint is sorba rendezheted, külön szűrhetsz a matt fekete és fényes fekete csempékre, ha szeretnél. Nálunk könnyű dolgod van, szuper szűrőink segítenek gyorsan rátalálni az igazira. Kattints ide és nézegess még több fekete csempét itt.

Comments (0)

No comment

Close